Hozzávalók:
A tésztához:
A krémhez:
Tetejére:
Elkészítése:
A piskótát a szokásos módon megsütjük egy 26 cm-es tortaformában. Ha kihűlt a piskóta akkor három lapba vágjuk.
A krémhez habtejszínt kemény habbá verjük 1 evőkanál cukorral, és a habfixálóval, majd a belekeverjük a joghurtot, és az apróra vágott epret. Alaposan elkeverjük, ezt a krémet kenjük a lapok közé, és a torta oldalára.
A zselatint a szokásos módon elkészítjük, hagyjuk kihűlni. A harmadik lapot (ami a piskóta teteje) visszatesszük a sütőformába, majd megkenjük az eperlekvárral, díszítjük tetszés szerint eperrel, és az előzőleg elkészített zselatint a tetejére öntjük, majd a hűtőbe tesszük.
Amíg a zselatin dermed, az alsó két lapot megkenjük a krémmel (egy keveset félreteszünk a torta oldalának megkenésére), majd a zselatinos tortalapot is rátesszük, és az oldalát is megkenjük a krémmel.