Hozzávalók:
Piskóta:
Tészta:
Krém:
Elkészítés:
A piskótát a szokásos módon elkészítjük. Nagy gáztepsiben megsütjük és még forrón feltekerjük és így hagyjuk kihűlni. Amikor kihűlt mogyorókrémmel megtöltjük, feltekerjük és ujjnyi szeletekre vágjuk.
A tésztához a margarint a mézzel, porcukorral, tojással és a sárgával, valamint a rummal gőz fölött kikeverjük, majd a gőzről levéve hozzákeverjük a lisztet és a szódabikarbónát.
2 db 20*30 cm-es lapot sütünk, 170 fokon kb 10 perc alatt.
A pudingport elkeverjük a cukorral és a tejjel csomómentesre, majd állandó keverés mellett sűrűre főzzük. A tejszínt keményre felverjük.
A mézes lapokat megkenjük a pudingos krémmel, majd a tejszínt eloszlatjuk a két lapon. Az egyiket kitesszük a piskótatekerccsel, majd befedjük a másik lappal.
Tetejét csokimázzal vonjuk be.