Hozzávalók:
Tésztához:
A krémhez:
A bevonáshoz
Elkészítése:
Az egész tojásokat a cukorral ,7-8 perc alatt elektromos keverővel jó habosra kikeverjük. Ezután hozzákeverjük apránként a vizet és a sütőporral elkevert lisztet. 25×39 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk,majd a tészta 3/4 részét beleöntjük,180 fokra melegített sütőben félkészre sütjük.
Vagyis addig,míg a piskóta szépen megnő és ekkor kivesszük a süteményt és a kakaóporral elkevert 1/4 részt rácsepegtetjük. Visszatesszük a sütőbe és készre sütjük.
A sütink így hullámos tetejű lesz. Nedves konyharuhába tekerjük még melegen, majd így hagyjuk kihűlni.
A krémet elkészítjük.
A tejszínes pudingport a liszttel elkeverjük és a tejjel, cukrokkal csomómentesre, majd felfőzzük. Tűzről levéve hozzákeverjük a kókuszreszeléket is. Kihűtjük és a margarinnal összekeverjük,jól kihabosítjuk.
A tekercset megtöltjük a krémmel.
A csokimázat megfőzzük. Egy lábasba tesszük a margarint és porcukorral felolvasztjuk,hozzá keverjük a kakaóport.
1-2 percet főzzük és melegen a tekercset bevonjuk vele.
Kókuszreszelékkel megszórjuk.