Hozzávalók:
A tészta hozzávalói
A krém hozzávalói
A tetejére
Elkészítése:
A tojásokat szét választom. A fehérjét csipet sóval és 8 deka cukorral kemény habbá verem. A sárgáját a maradék cukorral vízzel olajjal joghurttal habosra kikeverem. A lisztet összekeverem a kakaóporral és a sütőporral.A sárga masszát és a habot óvatosan összekeverem ,és beleforgatom a lisztes kakaóporos sütőport. Nagyméretű sütőpapiros sütőlapra teszem és 170 fokon megsütöm. Amikor a lap megsült és kihűlt ketté vágom és a krémet rákenem.
A krém készítése:
Keverő tálba beleöntöm a tejet és a krémport, és kis fokozaton össze keverem 2-3 percig amíg besűrűsödik a krém. Ekkor hozzáadom a margarint és még 1 percig kikeverem. Az alsó lapot 2/3 krémmel megkenem, ráteszem a másik lapot, a krémet a tetején elsimítom, cukrozott gyümölccsel és csokival díszítem.