Hozzávalók:
Piskótához:
Krémhez:
Valamint:
Elkészítése:
A piskóta hozzávalóiból összeállítjuk a tésztát,egy nagy gáz tepsibe öntjük, 20 perc alatt kisütjük. Ha kihűlt, 3 egyenlő hasábra vágjuk.
A krémhez először a tejben összekeverjük a réteslisztet a kókuszreszelékkel, felfőzzük, kihűtjük. A margarint összekeverjük a porcukorral, a vaníliás cukorral és a rummal. Ezt a kihűlt főzött krémhez öntjük, összekeverjük.
Összeállítás:
Az első lapot megkenjük a lekvárral, majd a krém 1/3-ad részével, a másik lapokkal ugyanezt megismételjük. Tetejét kevés kókuszreszelékkel, olvasztott csokival, valamint olvasztott eperlekvárral csorgatjuk le.
Tálalás előtt 1-2 órára hideg helyre tesszük.