Hozzávalók:
Elkészítése:
A háztartási keksszel egy magasabb falú tepsinek kibéleljük az alját.
A túrókrémet elkészítjük:
A hozzávalókat nagy fokozaton robotgéppel összekeverjük, addig amíg teljesen csomómentes nem lesz. Célszerű a túrót legelőször villával szétnyomkodni.
Ezután a túrókrémet ráöntjük a kekszekre és szépen elsimítjuk.
A túrókrémre a fél cm vastagságúra szeletelt banánt szép sorban rápakolgatjuk, erre jön a 2. sor keksz.
A habtejszínt kb 5 perc alatt keverőtálban kemény habbá verjük, majd ráöntjük a 2. sor kekszre és elsimítjuk.
Csokis gabonapelyhet szórhatunk rá, de lehet francia-drazsét, csokireszeléket ,stb…
Tipp: Célszerű legalább egy fél napra a hűtőbe tenni, hogy a kekszek megpuhuljanak.