Hozzávalók:
A habcsókhoz:
A krémhez:
Elkészítése:
Habcsók készítése:
Forró vízfürdőben egy magasabb fazékban kézi mixerrel kemény habot verünk a tojásfehérjékből és a cukrokból. Ezután kivesszük a fazekat a vízből és a kemény habot óvatosan összekeverjük a darált dióval. A diós habot nyomózsákba tesszük és egy sütőpapírral kibélelt tepsibe nyomjuk a formákat. (Ez lehet kerek, ovális vagy hosszúkás forma.) Előremelegített sütőben 135 fokon 25 percet sütjük. Hagyjuk kihűlni.
Krém készítése:
Egy száraz fazékba rakjuk a 4 evőkanál porcukrot és karamellizáljuk. Állandó keverés mellett hozzáadjuk a kávét és a tejet, keverjük, míg felolvad a karamell, majd hozzáadjuk a lisztet, és kavargatva sűrű pudingot főzünk. Hagyjuk kihűlni. A puha vajat kézi mixer segítségével összedolgozzuk a kihűlt pudinggal. A kész krémet nyomózsákba tesszük és megtöltjük a habcsókok felét majd a másik felével letakarjuk.