Hozzávalók:
Elkészítése:
A hagymát kockára vágjuk, olajon megpároljuk. Hozzáöntjük a kockára vágott húst, és a szalonnát, tovább pároljuk, ha kifehéredett, beleöntjük a szeletekre vágott gombát, fokhagymát és addig pároljuk tovább, amíg ki nem ereszti a levét. Befűszerezzük a paprikával, ízlés szerint sóval, plusz vizet nem adunk hozzá, és addig főzzük, amíg meg nem puhul a hús.Ha megpuhult,a lisztet és a tejfölt összekeverjük, és behabarjuk vele a ragut. Még kb 10 percig főzzük, és kész a töltelék.
A tésztát kisodorjuk, és egy kivajazott jénai tálat kibélelünk vele. Beleöntjük a ragut, rászórjuk a reszelt sajtot, majd a tésztát ráhajtogatjuk. Lekenjük tejföllel vagy tojással, és 200 fokra előmelegített sütőben egy órát sütjük.