Hozzávalók:
Elkészítése:
A margarint a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk egyenként az egész tojásokat, a vaníliás cukrot, a citrom reszelt héját és levét, és a sütőporral elkevert lisztet.
A masszát elfelezzük és az egyik részbe a kakaóport elkeverjük fél dl tejjel.
A tésztát formákba tesszük. Kanalanként, 1 sárga, 1 kakaós massza. A másik soron a sárgára kerül egy barna massza. Ezt addig folytatjuk, míg a masszánk elfogy, majd mindegyik közepébe egy kocka csokit “szúrunk”.
A formákat a 2/3 részéig töltsük, mert a sütemény sülés közben növekszik. Egy fakanál nyelével nyolcasokat “írunk” a tésztába, így lesz márványos a süteményünk. 180 fokra melegített sütőben megsütjük. Tűpróbával ellenőrizzük sütés közben a tésztánk állagát.