Hozzávalók:
Tésztához:
Krémhez:
Díszítéshez:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét a cukor felével kemény habbá verjük. A sárgákhoz hozzáadjuk a maradék cukrot, majd fehéredésig keverjük. A liszthez hozzákeverjük a sütőport. A habhoz óvatosan hozzáadjuk a lisztet és a sárgás masszát és széles mozdulatokkal összeforgatjuk. Vagy három részre osztjuk a masszát és külön-külön sütjük ki a lapokat, vagy pedig egyben, és ha kihűlt akkor három lapba vágjuk. Keverhetünk a tésztába kakaóport is.
Krémhez a tojás sárgáját,cukrot,lisztet kevés tejjel összekeverjük,a maradék tejet felforraljuk és az összekevert masszát beleöntjük,majd sűrű krémmé főzzük. Fél csomag zselatint megfőzünk a leírásnak megfelelően. A tejszínt kemény habbá verjük.
A zselatin felét hidegen a tejszínhabba, másik felét a langyos sárga krémhez keverjük.
A felvágott piskótalapok közé töltjük a krémeket.