Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Csokimáz:
Elkészítése:
Begyújtjuk a sütőt, kikenjük az őzgerinc formát margarinnal és megszórjuk liszttel. 4 tojássárgát 25 dkg porcukorral kikeverünk. Hozzáadjuk 1,5 dl olajat + 1,5 dl meleg vizet, 25 dkg lisztet, 3/4 csomag sütőport és a 4 tojás felvert habját.
Kétfelé vesszük a tésztát az egyik felébe 3 ek. kakaóport teszünk és az őzgerinc formába egyenként közepes hőfokon megsütjük, majd elkészítjük a krémet.
A megfőzzük a pudingot lehűtjük és a vajas porcukrot hozzátesszük a kihűlt pudinghoz.
A kihűlt tésztát felszeleteljük és szeletenként megkenjük a krémmel, végül az egész tésztát leöntjük a csokimázzal és amikor megszilárdult ferdén felszeljük.
Jó étvágyat :)