Hozzávalók:
Tésztához:
Pudinghoz:
Tetejére:
Elkészítése:
A pudingot a szokásos módon megfőzzük, kihűtjük. A tojássárgákat kikeverjük a cukorral, hozzáadjuk a vizet, olajat, majd a sütőporral, sóval összekevert lisztet.
A tojásfehérjéket habosra keverjük a pár csepp citromlével és azt is hozzáadjuk a masszához. A tészta háromnegyedét kiolajozott, lisztezett tepsibe öntjük, a megmaradt tésztához hozzáadjuk a kakaóport, simára elkeverjük, majd rácsurgatjuk a sárga tésztára és villával körkörös mozdulatokkal megmárványozzuk.
A pudingot kiskanállal rákanalazzuk a tésztára, majd előmelegített sütőben megsütjük. A tejfölöket közben kikeverjük a cukorral és még melegen ráöntjük a megsült tésztára. Eligazgatjuk a tejfölt, majd ha kihűlt a tészta legalább 4 órára hűtőbe tesszük. Tálalás előtt meghintjük kakaóporral vagy fahéjjal. Jó étvágyat!