Hozzávalók:
Elkészítése:
A rizst feltesszük főni, míg a rizs elkészül, addig előkészítjük a húst.
A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, egy kevés olajon megpirítjuk, ezután hozzáadjuk a darált húst, az apróra vágott fokhagymát. Amikor a hús megpirult, beleöntjük a sűrített paradicsomot, ízlés szerint fűszerezzük. Addig főzzük, míg rottyan egyet. Közben egy harmadik serpenyőben a zöldségkeveréket megpároljuk. Miután elkészült a rizs, egy kiolajozott tepsibe (én jénai tálba tettem) fektetjük, erre az elkészült hús felét rátesszük, majd ennek a tetejére a zöldségkeverék felét, erre rá a megmaradt húst.
A zöldségkeverék másik felét összekeverjük tejföllel, majd ezt rátesszük a hús tetejére.
És ennek a tetejére sajtot reszelünk, ezután sütőbe tesszük.
Addig sütjük, míg a sajt megpirul.