Hozzávalók:
Elkészítése:
Először lefőzzünk 4 adag hosszú kávét.Utána vaníliás cukorral,porcukorral,a lefőzött kávéból 1 decivel és a mandulalikőr felével ízesítjük a mascarponét,aztán fellazítjuk a kemény habbá vert tejszínnel.A maradék kávét és a likőrt összekeverjük,s belemártjuk a babapiskótát.
Egy üvegtál aljára lerakunk egy sor kávéba áztatott babapiskótát,rátesszük a krém felét ,és megszórjuk kakaóporral.Megint leteszünk egy sor kávéba áztatott babapiskótát,rátesszük a krém másik felét,és ennek a tetejét is megszórjuk kakaóval.
Az egészet hűtőbe tesszük,és pár óra múlva tálaljuk.
Mandula likőr helyett én kevés sütőrumot tettem bele,1 csomag babapiskóta helyett 2 nagy zacskónyit használtam, és 4 csésze kávé helyett 6 csészét főztem le.