Hozzávalók:
Tésztához:
Krémhez:
Tetejére:
Elkészítése:
A sárgákat a cukorral, olvasztott margarinnal kikeverjük, a fehérjét a cukorral kemény habbá verjük. A lisztet elkeverjük a sütőporral, majd felváltva beledolgozzuk a fehérjébe a sárgás masszával. Széles mozdulatokkal összeforgatjuk, vigyázva, hogy a habot ne törjük. Egy gáztepsit kivajazunk, lisztezünk vagy sütőpapírral kibéleljük, belesimítjuk a masszát és előmelegített 170 fokos sütőben tűpróbáig sütjük. Hagyjuk kihűlni, majd három egyenlő részre vágjuk.
A krémhez a pudingport elkeverjük a tejben, majd a szokásos módon felfőzzük. A túrót kikeverjük egy citrom levével és a kihűlt pudinghoz dolgozzuk. A kihűlt lapok közül kettőre eloszlatjuk a krémet, megszórjuk ribizli szemekkel és egymásra tesszük. A tojás fehérjét a cukorral, citrom levével gőz fölött keményre verjük, majd rásimítjuk a legfelső lapra és megszórjuk ribizli szemekkel.