Hozzávalók:
Tésztához:
Krémhez:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztom, a sárgáját fele cukorral és a vízzel kikeverem. A fehérjét a maradék cukorral felverem. A két masszát összekeverem, majd hozzáadom a sütőporos lisztet és óvatosan beleforgatom. Sütőpapíros, 20*30 cm-es tepsiben, 170 fokon megsütöm. Amikor a lap megsült és kihűlt a krémmel megtöltöm.
A pudingot a szokásos eljárással felfőzöm, amikor kihűlt összekeverem a margarinnal és a porcukorral. A piskóta lapot megtöltöm, de hagyok a tészta tetejére és díszítésére. Amikor a lapot megkentem az alsó részét kirakom aszalt szilvával. Őszibarack kompótot apróra összevagdaltam és a krémre szórom.
Feltekerem a roládot. A maradék krémmel megkentem a sütit és díszítettem ízlés szerint.