Hozzávalók:
A sütéshez:
Hercegnő burgonya hozzávalói:
Elkészítése:
A vöröshagymát felaprítottam, olajon üvegesre pirítottam, rá tettem a megtisztított csirkemájat, őrölt borssal megszórtam és fedő alatt pár percig pároltam.
Majd levettem a fedőt és kevergetve készre sütöttem. Amikor majdnem kész volt, akkor tettem rá 1 tk. paprikarémet és hercegnő burgonyával tálaltam. Só nem kellett rá, mivel sóban eltett paprikakrém elég volt hozzá.
Hercegnő burgonya elkészítése:
A burgonyát meghámozzuk,vízben megfőzzük,majd megtörjük. Hozzákeverjük a tojássárgákat,a vajat,fűszereket és utolján a tojásfehérjék kemény habját.
Habzsákba szedjük és sütőpapírral bélelt tepsire nyomjuk. Addig sütjük 200 fokon,míg a külseje ropogós lesz.(kb. 25 perc)