Hozzávalók:
A tésztához:
A krémhez:
Elkészítése:
A tojás sárgáját a cukorral és a folyékony margarinnal habosra kikeverem. A tojások fehérjét a cukorral kemény habbá verem és a sárgájához adom. A lisztbe vegyítem a sütőport és a masszába keverem. Sütőpapiros sütőlapon sütöm 170-180 fokon. Amikor meghűlt 3 egyenlő részre felvágom.
Krémje:
A vaníliás pudingot a tejjel szokásos eljárással elkészítem. Amikor kihűlt hozzáadok egy doboz mascarponét. A tojás fehérjét gőz felett cukorral felverem és 2-3 kanállal a mascarponés krémhez adom. A többi a tészta tetejének díszítésére kell. A lapokat a krémmel összetöltöm és mindegyik lapra mazsolás drazsét szórok. A legfelső lapot habbal és drazséval díszítem.