Hozzávalók:
Tésztához:
Krém:
Elkészítése:
A tojás fehérjét habbá verjük bele dolgozzuk a cukrot és a darált mandulát és kerek torta formában 3 lapot sütünk belőle!
Krém:
Tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük, hozzá adjuk a keményítőt, felöntjük a tejjel és lassú tűzőn sűrűre főzzük.
Tűzről levéve még forrón hozzá dolgozzuk a vajat és a fehér csokit, majd simára keverjük.
Kihűlés után habverővel a krémet ki habosítjuk, majd egy tortalapra krémet halmozunk, meg rakjuk erdei gyümölccsel, majd megint lap, megint a krém, arra megint gyümölcs. Kívülről maradék krémmel bevonjuk, és meg rakjuk eperrel, vagy más gyümölccsel.
Én a lapokat krém előtt meg kentem ecsettel eper borral, de akár kenhető valamilyen gyümölcs likőrrel is,de el is hagyható.