Hozzávalók:
Tésztához:
Továbbá:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból a szokásos módon kelt tésztát készítünk, majd lengyos helyen duplájára kelesztjük.
A pudingport egy evőkanál cukorral és 2-3 evőkanál tejjel elkeverjük. A kakaóporhoz szintén adunk cukrot és tejet, és eldolgozzuk. A megkelt tésztát lisztezett deszkára borítjuk, átgyúrjuk és 3 egyenlő részre osztjuk. Az egyik részt meghagyjuk eredeti állapotában, a másik részbe beledolgozzuk a rózsaszínű, pudingporos tejet, a harmadikba a kakaósat. Letakarva fél órán át kelesztjük. Ezután a különböző színű tésztákból 30-40 cm hosszú rudakat sodrunk. Összefonjuk, és az így kapott fonatot a kikent koszorúformába fektetjük. A két végét összenyomjuk, az egészet letakarjuk. További fél órán át kelesztjük, amíg a formát teljesen ki nem tölti. Megkenjük a tetejét tojássárgájával és 160 fokon szép pirosra sütjük.