Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Elkészítése:
A vajat, a cukrot, a tojást és a mézet gőz felett összekeverjük, majd levesszük a tűzről és hozzáadjuk a szódabikarbónát és a lisztet. Összegyúrjuk, majd 3 lapot sütünk belőle.
3 dl tejet felforralunk, majd a maradék tejben elkeverjük az 5 ek lisztet és a forró tejhez öntjük. Sűrűsödésig keverjük, majd levesszük a tűzről és kihűtjük.
A margarint, a porcukrot, és a vaníliás cukrot habosra keverjük, majd a kihűlt krémhez adjuk.
Két egyenlő részre osztjuk a krémet, az egyikhez egy fél evőkanál kakaót adunk. Az első lapot megkenjük a vaníliás krémmel, rá a másik lap, majd a csokis krém és a harmadik lap.
A tetejére csokimázat készíthetünk.