Hozzávalók:
Tésztához:
Kókuszkrémhez:
Vaníliás krémhez:
Elkészítése:
A tojások sárgáját 1 ek vízzel és 5 ek cukorral habosra keverjük. A fehérjéket 1 ek cukorral kemény habbá verjük.
A sárgájához adjuk a kakaóport, majd felváltva a sütőporos lisztet, és a kemény habbá vert fehérjét. Sütőpapírral bélelt tortaformába öntjük, előmelegített sütőben kb 30 percig sütjük, majd hagyjuk kihűlni.
Közben megfőzzük a pudingot a tejben, ha kész, ezt is hagyjuk kihűlni. A margarint habosra keverjük a porcukorral, majd a pudinghoz adjuk. A kókuszkrémhez szintén habosra keverjük a porcukrot a margarinnal, és hozzáadjuk a kókuszreszeléket.
A piskótát három felé vágjuk, majd az első lapot megkenjük a kókuszkrémmel. Rátesszük a második lapot, ezt pedig a vaníliás krémmel (ebből tegyünk félre egy kicsit a tetejére és az oldalára) kenjük meg, végül befedjük a harmadik lappal.
Kívülről bevonjuk a félretett krémmel, kókuszreszelékkel megszórjuk, és hűtőszekrénybe tesszük.