Hozzávalók:
Máz:
Díszítéshez:
Elkészítése:
Margarint, porcukrot, tojások sárgáját habosra keverjük. A lisztbe csipet sót, 1 kávéskanál szódabikarbónát keverünk. Ezután a tojások felvert fehérjét a tojássárgás masszához adagoljuk a liszttel és a tejföllel felváltva. Az így kapott tésztát 3 részre osszuk. Az egyikbe a csokis, a másikba a vaníliás, a harmadikba a puncsos pudingport keverjük.
Két őzgerincformát kikenünk vajjal,liszttel és belekanalazzuk felváltva a tésztát . A végén kicsit összerázzuk,hogy jobban összekeveredjenek a színek. Előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt megsül.
A csokit az olajjal vízgőz felett felolvasztjuk és bevonjuk vele a kihűlt sütit. Színes cukorral megszórhatjuk.