Hozzávalók:
Elkészítése:
10 dkg fehércsokit felaprítunk, majd 2,5 dl felhevített habtejszínben megolvasztunk. 10 dkg étcsokit 2,5 dl habtejszínben szintén felolvasztunk, a két keveréket 4 órára hűtőbe tesszük.
A kekszet morzsalékosra törjük, margarint megolvasztjuk, és 1 ek cukorral összedolgozzuk.
A masszát az alján sütőpapírral kibélelt tortaformába nyomkodjuk és hűtőbe tesszük fél órára.
A gyümölcsöt a narancslével és 3 ek cukorral felforraljuk, majd hozzá adjuk a hideg vízzel elkevert zselatint. A kompótot a kekszes tortalapra halmozzuk és 4 órára hűtőbe tesszük.
A fehér és étcsokis masszát külön külön 2-2 csomag vaníliás cukorral és 2-2 csomag habfixálóval habbá verjük. A maradék felaprított étcsokit a fehércsokis habba, a fehércsokit az étcsokisba forgatjuk.
A gyümölcsös részre először a fehércsokis habot, majd az étcsokisat elkenjük,
A maradék habtejszínt kemény habbá verjük , nyomózsákba töltjük, a torta tetejére krémrózsa kerül, oldalát pirított mandulával díszítjük!
JÓ ÉTVÁGYAT!