Hozzávalók:
Tésztához:
Kakaós töltelékhez:
Kókuszos krémhez:
Díszítéshez:
Lapok kenéséhez:
Elkészítése:
Tojásokat szétválasztjuk. Sárgájukat felverjük a kristálycukorral és a forró vízzel,majd óvatosan beleforgatjuk a fehérjékből felvert habot. A sütőport és a lisztet szintén a masszához keverjük.Sütőpapírral bélelt közepes tepsibe öntjük és 20 perc alatt 161 fokon megsütjük. Amikor elkészült kihűtjük, tepsiből kivesszük és keresztbe ketté vágjuk.
A kakaós töltelékhez habosra keverjük a vajat a porcukorral majd hozzá adjuk a kakaóport. A darált kekszet leöntjük a tejjel,hozzáadjuk a kakaós masszát és a rumot. A kettévágott tészta egyik lapját megkenjük lekvárral arra rákenjük a kakaós masszát erre ismét lekvárt kenünk ,majd rátesszük a tészta másik felét. A kókuszos krémhez felfőzzük a kókuszreszeléket a tejjel. Puha vajat habosra keverjük a porcukorral majd hozzáadjuk a kókuszos keverékhez.
Ezt a krémet elkenjük a sütemény tetején majd 2 óra hosszára hűtőbe tesszük. Tetejét csokoládé reszelékkel díszítjük.