Hozzávalók:
Elkészítése:
5 tojásfehérjét kemény habbá verünk. 5 tojássárgáját 20 dkg porcukorral, a kakaóval, olajjal és a melegvízzel kikavarjuk, hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, majd összekeverjük óvatosan a felvert tojásfehérjével. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és kisütjük.
A meggybefőtt levét 3 kanál liszttel kikeverjük és besamelt főzünk belőle. Hagyjuk kihűlni. Miután kihűlt hozzáadjuk a 20 dkg porcukorral habosra vert margarint. Pikáns krémet kapunk. A kihűlt piskótatésztára kenjük és belenyomkodjuk a kimagozott meggyet. Gőz fölött pici olajjal felolvasztjuk az étcsokoládét és a meggyes krém tetejére, csurgatjuk. A csókimáz megszilárdulása után, szeleteljük.
Jó étvágyat!