Hozzávalók:
A tésztához:
A krémhez:
A tetejére:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, négy egyenlő részre osztjuk, majd négy lapot sütünk belőle.
A pudingport a kókuszreszelékkel együtt forró tejben felfőzzük, majd hagyjuk kihűlni.
A margarint a porcukorral krémes állagúra keverjük, majd hozzáadjuk a kihűlt pudingot és alaposan összekeverjük.
Az első tésztalapot egyenletesen megkenjük a pudingos krém felével.
Ráhelyezzük a második lapot, amit lekvárral kenünk meg.
A harmadik lapra ismét a pudingos krémet kenjük, ebben az esetben mandulaaromát is keverünk a krémhez.
A negyedik lapot végül a tetejére helyezzük.
Fehércsokoládét vagy étcsokoládét olvasztunk, és egyenletesen eloszlatjuk a sütemény tetején.
Darált dióval szórjuk meg a még olvadt csokoládét.
Tepsi méret: 20*30
Ezt is nézd meg: Alap mézes krémes recept