Hozzávalók:
Tésztához:
Krémhez:
Elkészítése:
A tojások sárgáját a cukor felével az olvasztott margarinnal habosra kikeverem. A tojások fehérjét habbá verem a maradék cukorral. A lisztbe a sütőport és a kakaóport belekeverem. A tojás sárgájához hozzáadom a felvert fehérjét és a lisztet. Sütőpapíros gáztepsibe teszem és 180 fokon tűpróbáig sütöm.
A pudingot a szokásos eljárással felfőzöm, és kihűtöm. A porcukort a margarinnal krémmé keverem, majd a kihűlt pudinggal összekeverem. A kisült tésztát kettőbe vágom.A krém felével megtöltöm és a másik lapot ráteszem.Hidegre teszem kb 1 órára. Utána kockákra felvágom és a maradék krémmel bevonom és kókuszreszelékbe forgatom, a tetejét olvasztott csokoládéval díszítem.