Hozzávalók:
Tésztához:
Krémhez:
Elkészítése:
A tojás sárgáját az étolajjal, a vízzel és a cukor felével habosra kikeverem. A tojás fehérjét habbá verem a maradék cukorral és a tojás sárgájával összekeverem, majd hozzáadom a lisztes sütőport és sütőpapíros sütőlapon 170 fokon megsütöm. Amikor kihűlt 3 egyenlő részre elvágom.
A tejet a pudinggal felfőzöm és kicsit kihűtöm. 4 dl habtejszínből habot vertem. A zselatint előzőleg beáztattam kb fél dl vízbe. A pudinghoz hozzáadtam a habtejszínt és a zselatint. Narancs darabokat szórtam a krémbe. A tésztát ezzel a krémmel megtöltöttem. A tetejére a maradék habot felvertem és habrózsákat tettem rá. Az oldalára és a tetejére csokiforgácsot szórtam.