Hozzávalók:
Elkészítése:
Főzd meg a tésztát sós vízben kb.5 percig al dente, vagy az utasítás szerint. Szűrd le, és öblítsd le hideg víz alatt. Pár csepp olívaolajjal keverd össze.
A csirkét tedd bele egy edénybe és tedd rá az összenyomott fokhagymát és kevés sötét szójaszószt, a fűszerkeveréket és a chilli szószt.
Kevered jól össze, és utána szórd meg kukoricaliszttel. Melegítsd fel a wok-ot amíg füstölni kezd és add hozzá a mogyoró olajat, utána a csirkét és keverd 3-4 percig, vagy addig amíg a csirke arany barna lesz.
Add hozzá a kaliforniai paprikát és keverd 1 percig, azután add hozzá a babcsírát és az újhagymát és kevered még 30 másodpercig.
Add hozzá a főtt tésztát és a világos szójaszószt, egy kevés szezám olajat és fekete borst. Tedd ezt egy tálalóra, és fogyasszátok azonnal.