Hozzávalók:
Előkészítés:
A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, szárnyas fűszerrel megszórjuk. A póréhagymát, bacont, paprikát vékony csíkokra vágjuk. A tojásokat megfőzzük.
Elkészítés:
A csirkemelleket kevés olajon elősütjük / fehéredésig/majd egy tűzálló tálba vagy tepsibe tesszük. A bacont kipirítjuk, rátesszük a hagymát és egy-két percig együtt pirítjuk. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a paprikát, tejfölt, mustárt, sózzuk, borsozzuk. Kanállal a csirkemellekre halmozzuk, tojás szeletekkel beborítjuk, megszórjuk reszelt sajttal és előmelegített sütőben addig sütjük, míg a sajt kicsit megpirul rajta. Töltött burgonyát készítettem hozzá, de választhatunk mellé ízlésünk szerint más köretet is!
Jó étvágyat kívánok hozzá!!