Hozzávalók:
Elkészítése:
A tojás sárgáját elkeverjük a fele kristálycukorral, hozzáadjuk a pudingport és a sütőport, végül a cukor másik felével kemény habbá felvert tojásfehérjét.
170 fokon néhány perc alatt megsütjük (gáztepsiben). Nedves konyharuhára borítjuk, (ha sütőpapírt használtunk, lehúzzuk róla a papírt), majd szorosan feltekerjük és így hagyjuk kihűlni.
Addig a 25 dkg margarint habosra keverjük a 25 dkg porcukorral, majd hozzáadjuk a kakaót.
A kókuszreszelékbe belekeverjük a maradék porcukrot, a maradék margarint és a felvert habtejszínt. Kitekerjük a piskótatekercset, megkenjük a kakaós krém kb 2/3-ával.
A piskóta hosszabbik oldalán a szélére kenjük a kókuszos masszát és egy rudat formálva belőle, szorosan összetekerjük.
A tetejét bekenjük a maradék kakaós krémmel, végül megszórjuk kókuszreszelékkel.
Tálalás előtt kb 1 cm-es szeletekre vágjuk.