Hozzávalók:
Tésztához:
Krémhez:
Elkészítése:
3 tojást ketté választunk. A sárgákat kikeverjük a cukorral, a vaníliás pudingporral és 1 kávéskanál sütőporral. A fehérjét kemény habbá verjük, majd óvatosan beledolgozzuk a sárgákat is.
Egy őzgerincet kivajazunk és zsírozunk, majd belesimítjuk a masszát és 180 fokon tűpróbáig sütjük.
Egy újabb 3 tojásos piskótát készítünk őzgerinc formában, csak azt puncs ízű pudingporral keverjük ki.
2 db 5 tojásos lapot sütünk, mind a 2 cs csokis pudingport keverünk és ezeket a lapokat nagy gáztepsiben sütjük ki. Mikor kisültek a barna lapok még melegen feltekerjük őket.
A krémhez a pudingot felfőzzük a tejben, majd mikor langyosra hűlt hozzáadjuk a margarint és a cukrot, majd jól kihabosítjuk. Ketté vesszük és az egyik felébe belekeverünk 3 ek kakaót.
A fehér és a rózsaszín tésztát hosszában ketté vágjuk, majd egy rózsaszín és egy fehér oldalát bekenjük a kakaós krémmel és összeragasztjuk vele. A maradék tésztákkal megismételjük, így lesz 2 színes tésztánk.
Az egyik barna lapot kitekerjük, megkenjük a fehér krém felével, majd erre kenjük a barna krém felét, majd rátesszük az egyik színes tésztát és szorosan feltekerjük.
A másik barna lappal is megcsináljuk ugyan ezt. Szeletelés előtt jól lehűtjük.