Hozzávalók:
Piskóta:
Krém:
Máz:
Elkészítés:
A tojásokat kettéválasztjuk, a sárgáját, a cukorral és a vízzel magas fokozatot kikeverjük. A lisztet elkeverjük a sütőporral, majd hozzáadjuk a tojássárgához. A tojásfehérjéből kemény habot verünk, majd óvatosan hozzákeverjük a sárgájához. Ha kész, ketté vesszük a tésztát, az egyik felébe kakaóport teszünk.
Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk, majd megkenjük vajjal és beletesszük az ananász karikákat. Minden ananász karika közepébe egy szem meggyet teszünk. Ráöntjük a tésztákat, először a simát, majd a kakaósat. Előmelegített sütőben 180 fokon 20-25 percig sütjük. Amíg sül elkészítjük a krémet.
A tejben elkeverjük a lisztet, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot és sűrű krémet főzünk belőle. A vajat a porcukorral habosra keverjük és ha a tejes krém kihűlt összekeverjük őket, majd hozzáadjuk a kókuszreszeléket. Ha kihűlt a piskóta kiborítjuk a tepsiből, úgy hogy az ananászok legyenek felül. Rákenjük a krémet, majd egy pár órára betesszük a hűtőbe.
Elkészítjük a mázat: A margarint vízgőz fölött megolvasztjuk, beletesszük az étcsoki felét és a vizet, majd ha elolvadt levesszük a gázról és beletesszük a csoki másik felét. Rákenjük a krémre, majd egy éjszakára visszatesszük a a hűtőbe.