Hozzávalók:
A tésztához:
A krémhez:
Elkészítés:
A tojások fehérjét kemény habbá verjük, közben hozzáadjuk a cukrot. Óvatosan hozzá keverjük a kókuszreszeléket, majd a sütőporos lisztet. A margarinozott, lisztezett tepsibe/formába öntjük, és halovány rózsaszínre sütjük, tűpróbáig. Kihűtjük.
A tejet feltesszük forrni, a tojások sárgáját összekeverjük a pudingokkal és a cukorral,beleöntjük a forró tejbe és állandó keverés mellett jó sűrű krémmé főzzük. Kihűtjük. A szobahőmérsékleten puhult margarint habosra keverjük,hozzáadjuk a mandula aromát,a kihűt pudingos krémet,végül a kókuszreszeléket és alaposan elkeverjük krémesre. A piskóta tetejére kenjük, megszórjuk kókuszreszelékkel és a hűtőbe tesszük pár órára.