Hozzávalók:
Tésztához:
A töltelékhez:
A tetejére:
Elkészítése:
A margarint felolvasztom és hozzáadom a cukrot, a tojás sárgát és kikeverem, hogy a cukor elolvadjon. Az élesztőt kevés tejjel (kb fél dl) és cukorral felfuttatom. A felfutott élesztőt a kikevert tojással a liszthez öntöm. Hozzáadom a tejfölt is és jól összedolgozom. A tésztát 4 egyenlő részre elosztom. Az egyik lapot kinyújtom és a tepsibe teszem (22*38 cm). Erre kenek lekvárt a diót és a cukrot rászórom. Jöhet a következő lap erre is lekvár, cukor és dió kerül. A harmadik lapot is kinyújtom és a tepsibe teszem rá a diót, cukrot és a lekvárt. A negyediket kinyújtom és befedem a diós lapot. 180 fokon megsütöm. A csokit felolvasztjuk gőz felett a margarinnal és az olajjal, majd a kihűlt sütire öntjük. Nagyon finom fehér csokival.A csoki tetejére marcipán fenyőt tettem.