Hozzávalók:
Piskótához:
Töltelékhez:
Elkészítése:
A tojás fehérjét a csipet sóval, a víz felével valamint a cukorral kemény habbá verem, hozzáadom a tojás sárgáját amit a víz másik felével és az olajjal összekevertem. A két masszát összekeverem hozzáadom a sütőporral és kakaóporral elkevert lisztet. Kapcsos, sütőpapíros, 26 cm-es tortaformában sütöm 170-180 fokon. Amikor kisült három egyenlő lapra vágom és megtöltöm.
A pudingot a szokásos eljárással felfőzöm, még langyosan belekeverem a vajat vagy a margarint. A kihűlt lapokat visszateszem formába és a krém felét az alsó lapra kenem. A tejszínt közben kemény habbá verem és a pudingra kenek belőle. Egy narancsot apróra darabolok és a habra teszem. Erre jött a következő lap, újra krém ismét hab és narancs darabok. A legfelső lapot narancsízű tejszínhabbal díszítettem (a habot narancs lével ízesítettem).Marcipánnal és narancs karikákkal diszítettem