Hozzávalók:
Elkészítése:
Előkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk. A vöröshagymát megmossuk de a héját rajta hagyjuk. A tyúkot megmossuk.
Elkészítés: A tyúkot hideg vízben feltesszük főni, ha felforrt lehabozzuk. Hozzáadjuk a paprikát, paradicsomot, vöröshagymát és a fűszereket. Az egész borsot és a fokhagymát tegyük teatojásba vagy fűszerzacskóba, így tegyük a levesbe. Főzzük kb. 1 órát kis lángon, majd adjuk hozzá a zöldségeket. Főzzük tovább míg a tyúk megpuhul. A levest pihentessük egy fél órát, majd óvatosan szűrjük át. A zöldségeket és a tyúkot daraboljuk ízlés szerint. Betétnek külön főzzünk ki lúdgége tésztát vagy cérnametéltet.
Jó étvágyat kívánok hozzá!