Hozzávalók:
Elkészítése:
A hagymát,szalonnát,petrezselymet apróra vágjuk. A tojásokból hármat megfőzünk,lehűtjük,megpucoljuk,felkockázzuk. A zsemléket beáztatjuk,kinyomkodjuk. A csirkecombokat megtisztítjuk,sózzuk. A szalonnát kipirítjuk,megdinszteljük rajta a hagymát. Beletesszük a gombát,sózzuk,borsozzuk és addig pároljuk míg a gomba elfövi a levét. Levesszük a tűzről majd hozzá keverjük a kinyomkodott zsemléket,kockára vágott főtt tojást,petrezselyem zöldet és egy nyers tojást. A combokon fellazítjuk a bőrt és betöltjük a töltelékkel. Tepsibe tesszük,szárnyas fűszerrel megszórjuk. Két kanál zsiradékot és kb két deci vizet teszünk alá. Sütőben sűrűn locsolgatva szép pirosra sütjük.
A körethez a burgonyát megtisztítjuk,hasábokra vágjuk és sós vízben félig megfőzzük. A félig megfőtt burgonyát leszűrjük,lecsepegtetjük majd bő olajban ropogósra sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!