Hozzávalók:
Elkészítése:
Piskóta: a tojások sárgáját kikeverjük a cukorral, majd belekeverjük a lisztet, az olajat, a sütőport, majd a tojásfehérje habját óvatosan hozzákeverjük. A masszát kétfelé vesszük az egyik felébe kakaót teszünk, a másikat simán hagyjuk. Egy gáztepsit kibélelünk sütőpapírral vagy kivajazzuk és lisztezzük, majd tűpróbáig sütjük.
A krémhez a lisztet, a pudingport, a vaníliás cukrot kikeverjük a tejjel, majd feltesszük főni, (ha valaki csokoládés krémet szerezne, akkor 1 tábla csokoládét, vagy 2-3 kanál kakaót bele keverhet), majd ha kihűlt akkor a margarint a porcukorral habosra keverjük és hozzáadjuk, majd alaposan eldolgozzuk.
Minden évben hatalmas sikere van az óvodai és az iskolai rendezvényeken és persze nem maradtat le a karácsonyi asztalról sem.