Hozzávalók:
A sziruphoz:
Elkészítése:
6 darab réteslapot egyenként beolajozva belesimítunk az olajos tepsibe és rákenjük a kihűlt tölteléket.
Az 5 db tojást a 10 dkg porcukorral kikeverjük, belekeverjük a búzadarát, mazsolát és a felforralt fél liter tejet is lassan hozzáadagoljuk. Lassú tűzön felforraljuk. Ez lesz a töltelék.
A töltelékre ismét 6 db kiolajozott réteslap kerül.
Az 5 db tojást a 10 dkg porcukorral kikeverjük, belekeverjük a búzadarát, mazsolát és a felforralt fél liter tejet is lassan hozzáadagoljuk. Lassú tűzön felforraljuk.
40 percig kell sütni 180 fokon.
A tepsiben felvágjuk és ráöntjük a citromos öntetet. Az öntethez a 25 dkg kristálycukrot, 2 dl vizet, 1 citrom levét és héját felforralunk.