Hozzávalók:
Elkészítése: A csirkemellet megmosom, majd körülbelül 3 centi széles csíkokra szeletelem fel. Egy kis tálba szórom a fűszereket, és belevágom vékony szeletekre a fokhagymát és a kanál mustárt. Ebbe a pácba forgatom bele a csirkemellcsíkokat , majd egy előmelegített forró olajos serpenyőben mindkét oldalukat 3-3 percig készre sütöm (a fokhagymát nyugodtan tegyük bele a serpenyőbe sülni, mert nagyon finom ízt ad a húsnak, miközben vele együtt sül, de persze arra figyeljünk, hogy ne égjen meg, még időben szedjük ki az olajból)
Tányérra teszem , friss kenyérrel és savanyú uborkával tálalom!
Egészséges, gyors, és nagyon finom!
Jó étvágyat hozzá!
Férjemnek készítem ezt amikor már nagyon késésbe van a munkába :))) nagyon gyors, és nagyon finom, mi nagyon szeretjük! A fűszerezéssel pedig nagyon jól lehet játszani:)))