Hozzávalók:
A tésztához:
A mázhoz:
A díszítéshez:
Elkészítése:
A margarint a porcukorral és a tojások sárgájával habosra keverjük.
A lisztbe egy csipet sót és 1 kávéskanál szódabikarbónát keverünk.
Ezután a tojások fehérjét kemény habbá verjük és a habosra kevert tojássárgájás masszához adagoljuk a liszttel és a tejföllel felváltva. Az így kapott tésztát 3 részre osztjuk.
Az egyikbe csokoládés,a másikba vaníliás,a harmadikba a puncsos pudingport keverjük. Kivajazott,kilisztezett őzgerincbe kanalanként felváltva adagoljuk,a végén egy kicsit összerázzuk.
180 fokra előmelegített sütőben kb 30 perc alatt megsütjük.
A csokit az olajjal vízgőz felett felolvasztjuk és a kihűlt süteményt bevonjuk. Színes cukorral megszórjuk.