Hozzávalók:
Tészta:
1 ek narancslé
Krém:
Díszítéshez:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból a szokásos módon piskótát készítünk, de a sárgákhoz adjunk 1 ek narancslevet is. Egy 26 cm-es tortaformát vajazzunk és lisztezzünk ki, majd simítsuk bele a masszát és 170 fokon süssük tűpróbáig. Ha kihűlt akkor lapjában vágjuk 3 részre.
A krémhez a pudingot felfőzzük a tejben 6 ek cukorral. Amíg hűl addig a margarint kihabosítjuk a cukorral és a narancs likőrrel, majd a kihűlt pudinghoz dolgozzuk.
Az alsó tortalapot kenjük meg narancslekvárral, majd a krém harmadával. Rátesszük a második lapot, megkenjük lekvárral, majd a krém második harmadával. Végül rátesszük a harmadik lapot. Egy kevés krémet félreteszünk és a maradékkal bevonjuk a tortánkat. Kókuszreszelékkel megszórjuk a torta tetejét és az oldalát is, majd a félretett krémet nyomózsákba töltjük és habrózsákat nyomunk a tortára. Végül lehártyázott narancsgerezdekkel díszítjük.