Hozzávalók:
Elkészítés:
A szárnyas belsejét majoránnával és borssal bedörzsöljük, és sóval, babérlevéllel, rozmaringgal, petrezselyemzölddel fűszerezett forró vízbe téve, olyan puhára főzzük, hogy könnyen ki tudjuk csontozni. Közben egy másik edényben, sós vízben, kifőzzük a tésztát. Egy mély tűzálló tálat kiolajozunk, a metéltet belefektetjük, erre rakjuk a kicsontozott, főtt, ujjnyi darabokra vágott csirkét, és ráöntjük a következő mártást. A vajból, a lisztből és a tejből besamelt főzünk, a tűzről levéve beletesszük a sajt felét, a tojássárgáját meg a tejfölt. Sóval, reszelt szerecsendióval ízesítjük. A csirkére öntjük, és a maradék sajtot a tetejére hintjük. A sütőben szépen megpirítjuk.