Hozzávalók:
Tésztához:
Krémje:
A tetejére:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. Négy egyenlő részre osztjuk. 30*20 cm-es téglalapra nyújtjuk egyenként a lapokat és tepsi hátán egyenként kisütjük pár perc alatt előmelegített sütőben. (180 fokon, maximum 10 perc.)
A krémhez 10 dkg cukrot karamellizáljuk, majd felengedjük 2,5 dl tejjel. A maradék tejben feloldjuk a pudingport, majd hozzáadjuk a karamellás tejhez, és állandóan kevergetve besűrítjük. Ha kihűlt akkor a margarint hozzákeverjük és jól eldolgozzuk. A lapokat megtöltjük a krémmel. A tetejére habot simítunk: a tojás fehérjét a cukorral gőz felett kemény habbá verjük. 10 dkg cukrot karamellizálunk, egy sütőpapíron elterítjük, ha megszilárdult akkor összezúzzuk és a sütemény tetejére szórjuk.