Hozzávalók:
Tésztához:
Krémhez:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét 6 dkg cukorral kemény habbá verjük. A sárgákat alaposan összedolgozzuk a vízzel, 4 dkg cukorral és az olajjal. A sárgákat óvatosan a habhoz keverjük, széles mozdulatokkal, majd a sütőporral és kakaóporral elkevert lisztet is. Nem baj, ha nem teljesen homogén a massza. A masszát egy kikent és liszttel megszórt 22 cm-es tortaformába simítjuk. 180 fokon tűpróbáig sütjük, majd rácson hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt három egyenlő részre vágjuk.
A krémhez a pudingport a cukorral felfőzzük a tejben, majd kihűtjük. A habtejszínt habbá verjük, ha szükséges adjunk hozzá porcukrot. Amikor ez megvan, akkor az alsó lapot visszatesszük a formába, megkenjük a puginggal és habtejszínnel is, megszórjuk aszalt szilvával. Erre a másik lap kerül, majd puding, habtejszín és szilva, majd befedjük a maradék lappal. Amíg megdermed betesszük a hűtőbe. Ízlés szerint díszítjük.