Hozzávalók:
Mézes laphoz:
Piskótához:
Krém:
Csokimáz:
Elkészítése:
A mézes lap hozzávalóit összegyúrjuk. Két egyenlő részre osztjuk és közepes tepsi hátulján vékony lapokat sütünk. (180 fokon 5-7 perc alatt.) Hagyjuk kihűlni. Közben a tojások sárgáját alaposan kikeverjük a cukor felével és a vízzel. A lisztet elkeverjük a sütőporral. A tojások fehérjét a maradék cukorral kemény habbá verjük. A habhoz felváltva hozzáadjuk a sárgákat és a lisztet. Széles mozdulatokkal eldolgozzuk. Abban a tepsiben sütjük ki (tűpróbáig), melynek a hátulján sütöttük a mézes lapokat. Hagyjuk kihűlni és ha kihűlt akkor a hosszabbik oldala mentén 5 egyenlő részre osztjuk és így 5 egyenlő csíkra szeljük fel. A krémhez a pudingport kikeverjük csomómentesre a tejjel és kis lángon állandó kevergetés mellet besűrűsítjük. Hagyjuk kihűlni, közben kikeverjük a porcukrot a margarinnal és a kihűlt krémhez adjuk, és jól eldolgozzuk. Az egyik mézes lapot megkenjük a csokis krémmel és erre ráhelyezzük a piskóta csíkokat úgy, hogy mindegyik között legyen egy ujjnyi hely. A maradék krémet a csíkok közé kenjük. A másik mézes lapot megkenjük lekvárral és a piskóta tetejére, úgy, hogy a lekváros fele a piskótára kerüljön. A máz hozzávalóit gőz felett besűrítjük és bevonjuk vele a süteményt. Hagyjuk megszilárdulni és másnap lehet is tálalni. Kell egy éjszaka mire megpuhulnak a lapok.