Hozzávalók:
Tésztához:
Krém:
Glazúr:
Elkészítése:
A lisztet összekeverjük a kakaóporral, sütőporral, szódabikarbónával és a sóval. A tojásokat kikeverjük a cukorral, olajjal, kávával és a joghurttal. A lisztes keveréket három részleteben dolgozzuk bele. Alaposan összedolgozzuk a tésztát és egy közepes, sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk. 180 fokon tűpróbáig sütjük, majd hagyjuk kihűlni a tepsiben. Ha kihűlt ketté vágjuk és megtöltjük a következő krémmel.
A tejben felfőzzük a cukorral a pudingport. A zselatint beáztatjuk a vízbe. Kis lángon addig melegítjük amíg el nem olvad. Amint kihűlt a puding belekeverjük a tejszínhabot és és a kihűlt zselatint. Alaposan összedolgozzuk.
Megkenjük a krémmel a süteményt, meggyszemeket nyomkodunk bele. Tetejére glazúrt készítünk a következő módon: a tejjel elkeverjük a kakaóporral és a porcukorral, majd felforraljuk.
A vízben elkeverjük a zselatint és kis lángon felolvasztjuk. Amint a két rész kihűlt összedolgozzuk. Ekkor még folyós állagú, de hagyjuk kissé dermedni és a sütemény tetejére simítjuk. Hagyjuk teljesen megdermedni és már lehet is szeletelni.