Hozzávalók:
A tésztához:
A krémhez:
A tetejére:
A piskóta lekenéséhez:
Elkészítése:
A tojássárgákat a cukorral fehéredésig jól kikeverjük, és hozzá adjuk a forró vizet.
A lisztet a dióval, és a sütőporral összekeverjük, majd hozzákeverjük a tojássárgához.
A tojásfehérjéket kemény habbá verjük és lazán a diós masszához keverjük.
Előmelegített sütőben 25×39 cm-es tepsiben megsütjük.
Krém elkészítése:
A pudingport tejjel és cukorral megfőzzük, majd kihűtjük. Hozzákeverjük a margarint, a rumot és a gesztenyemasszát.
A kihűlt tésztát lekenjük rumos tejjel és rásimítjuk a krémet. A tejszínt kemény habbá verjük, majd a krém tetejére adagoljuk.
A díszítéshez valókat felfőzzük, majd a tejszín tetejére csurgatjuk, egy hurkapálcikával hullámosítjuk.